Catering Assen

Beijk Catering Assen. Beijk komt overal!

Catering Assen? Als enige cateraar in Noord Nederland die al 26 jaar zowel partycatering als contractcatering verzorgt voor Drenthe, Friesland en Groningen, zijn wij ook zeer regelmatig te vinden in Assen.

Beijk Catering Assen; De mogelijkheden
  • Party catering Assen
  • Lunch catering Assen
  • Vergaderarrangementen Assen
  • Buffetten Assen
  • Bedrijfscatering Assen
  • Diners Assen

Partycatering in Assen

Sinds twee jaar verzorgt Beijk Koninginnedag/ Koningsdag in Assen. Het Koopmansplein veranderen wij in een gezellig feestterrein met veel livemuziek en DJ's. Beijk profileert zich hier als evenementencateraar om de duizenden gasten te bedienen.

Beijk, voor al uw cateringwensen in Assen

Beijk catering is de aangewezen partij voor al uw cateringwensen in Assen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering in wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

Vaste catering Assen, De Nieuwe Kolk

Sinds de heropening van De Nieuwe Kolk is Beijk de huiscateraar van dit multifunctionele culture en uitgaanscentrum in hartje binnenstad Assen. Beijk wordt ingeschakeld bij premières, borrels en diners zoals bijvoorbeeld het diner voor een landelijk cultureel festival waarvan De Nieuwe Kolk de gastheer was. Gezeten aan ronde tafels op het podium van het theater genoten gasten van een uitgeserveerd driegangendiner en heerlijke wijnen. Klik hier voor het fotoalbum van dit diner.

Catering Assen: De Nieuwe Kolk te Assen.
Catering Assen: De Nieuwe Kolk te Assen.

Ook voor Rotary International mochten we in Assen meerdere malen de catering verzorgen.

Catering Assen: Rotary Assen

Informatie Catering Assen

Wilt u meer informatie over catering Assen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.