Catering Drachten

Beijk Catering Drachten

Op zoek naar hoge kwaliteit catering Drachten? Op slechts 18 autominuten afstand van Drachten bevind zich de partycateringkeuken en het hoofdkantoor en magazijn van Beijk Catering aan de A7.

Beijk catering is ook vanwege deze korte afstand met regelmaat te vinden in Drachten. We verzorgen hier partycatering en contractcatering, de dagelijkse catering bij bedrijven en op scholen. Beijk verzorgt al 26 jaar catering en is daarom de meest geroutineerde partner voor feesten en partijen en catering in de omgeving van Drachten in Friesland.

U kunt voor catering Drachten bij Beijk o.a. terecht voor:
  • Partycatering in Drachten
  • Lunchcatering in Drachten
  • Vergaderarrangementen in Drachten
  • Buffetten in Drachten
  • Bedrijfscatering in Drachten

Duurzame catering Drachten, kwaliteit bovenaan.

Beijk verzorgt catering in Drachten zoveel mogelijk op een druuzame manier. Zo wordt waar mogelijk gewerkt met duurzame producten. Beijk is ISO gecertificeerd. Dit zorgt voor voortdurende kwaliteitscontroles op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden, personeelsbeleid en hygiŽne. Naast ons eigen strenge kwaliteitsmeetsysteem, worden we jaarlijks doorgelicht door de Dekra en komen er op alle locaties van Beijk onaangekondigde bezoeken en controles van een extern bureau welke Beijk ook microbiologisch onder de loep legt.

Catering Drachten: Rabobank
Catering Drachten: Caparis

Voor al uw cateringwensen in Drachten

Wilt u meer informatie over catering Drachten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.