Catering Groningen

Catering Groningen: Ain pronkjewail in golden raand

Bent u opzoek naar catering Groningen? De Groningse roots van Beijk gaan meer dan 26 jaar terug. Wij verzorgen al vele jaren catering op diverse vaste, eigen en andere locaties in de provincie en stad Groningen.

We verzorgen zakelijke en particulier evenementen op eigen locaties zoals Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in de stad Groningen, maar komen net zo makkelijk bij u thuis.

U kunt bij Beijk o.a. terecht voor:
  • Partycatering Groningen
  • Bedrijfscatering Groningen
  • Scholencatering Groningen
  • Congressen Groningen
  • Vergaderen Groningen
  • Buffetten Groningen
  • Evenementencatering Groningen
Catering Groningen: diner bij het Prins Claus Conservatorium.
Catering Groningen: diner bij het Prins Claus Conservatorium.
Catering Groningen: Receptie en diner in Der Aa Kerk te Groningen
Catering Groningen: Receptie en diner in Der Aa Kerk te Groningen
Catering Groningen: Open huis Telecom Service Groep Leek.
Catering Groningen: Open huis Telecom Service Groep Leek.

Party Catering Groningen: vergaderen, receptie, borrel, feest, alles is mogelijk

Voor Catering Groningen beschikt Beijk over het prachtige Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza. Goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheden, uitstekende WIFI, professionele catering in een compact en compleet centrum.

Stad Groningen en Ommeland beschikt over prachtige authentieke locaties. In samenwerking met bijzondere locaties voor Catering Groningen zijn wij met regelmaat te vinden in Der Aa Kerk, de Martinikerk of net buiten de stad in het prachtige kerkje van Leegkerk. Wij verzorgen op deze locaties bijvoorbeeld catering bij diners, oraties en concerten.

U kunt een keuze maken uit onze succesarrangementen, maar wij schrijven ook graag een offerte op maat voor u.

Catering Groningen: bedrijfsrestaurant van de Rabobank Stad en Midden Groningen.
Catering Groningen: bedrijfsrestaurant van de Rabobank Stad en Midden Groningen.

Catering Groningen; Onze opdrachtgevers

Van Delfzijl tot de Stad Groningen verzorgt Beijk op diverse locaties de dagelijkse catering.

In Delfzijl zijn wij bijvoorbeeld te vinden bij de Holland Trading Group, in Groningen bij de VCD IT Groep, de Kamer van Koophandel, Waterbedrijf Groningen en Rabobank Stad en Midden Groningen.
Elke dag verzorgen wij met veel plezier de dagelijkse catering.

Partycatering verzorgen op regelmatige basis voor de Rijksuniversiteit Groningen, Het Prins Claus Conservatorium en voor opdrachtgevers die hun evenement plaats laten vinden in de Martinikerk. Maar ook buiten 'Stad' mag Beijk cateren. Zo verzorgden we een open huis voor Telecom Service Group aan de A7 in Leek.

Beijk verzorgt catering in Groningen op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk samengewerkt met lokale leveranciers uit Groningen. Dat is niet alleen goed voor het milieu door minder vervoerkosten, het zorgt ook voor een bijdrage aan behoud en groei van lokale werkgelegenheid.

Meer informatie over Beijk Catering Groningen?

Beijk catering is de aangewezen partij voor al uw wensen op het gebied van catering in Groningen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering Groningen wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over Catering Groningen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.