Catering Heerenveen

Catering Heerenveen? Beijk is úw cateraar

Voor goed verzorgde catering Heerenveen bent u bij Beijk aan het juiste adres. Voor bedrijfscatering, scholencatering en partycatering verzorgt Beijk elke dag met een glimlach heerlijke lunches, smakelijke buffetten, borrelgarnituren en diners. In en rond het Abe Lenstra Stadion zijn we elke dag in de weer om tijdens voetbalwedstrijden en sportevenementen, maar ook daarbuiten onze gasten te verwennen. Hierbij maken we gebruik van ouderwetse gastheerschap en nieuwerwetse middelen.

Beijk is de huiscateraar van sc Heerenveen

Al jarenlang werken Beijk en sc Heerenveen vruchtbaar samen. De Ondernemers Sociëtiet sc Heerenveen wordt in het Abe Lenstra Stadion elke wedstrijddag bediend met verfrissende drankjes, heerlijke hapjes, smakelijke buffetten en luxe diners. In Fryslân Fean Plaza is het supportershome van sc Heerenveen. Na elke thuiswedstrijd is het feest. In Hollands-Friese sferen drinken de supporters een drankje vanuit de skûtsjebar en genieten van een liveband of dansen op de swingende klanken van een DJ.

U kunt bij Beijk Catering Heerenveen o.a. terecht voor:
  • Partycatering Heerenveen
  • Lunchcatering Heerenveen
  • Vergaderarrangementen Heerenveen
  • Buffetten Heerenveen
  • Bedrijfscatering Heerenveen

Party catering Heerenveen: Locaties van Beijk

Beijk Catering Heerenveen kan op elke gewenste locaties partycatering verzorgen. Zo komen we bij autodealers, taxibedrijven, op scholen, bij fabrieken, bij zakelijke dienstverlening of bij de gasten thuis. We komen overal. In Heerenveen werken we regelmatig voor BMW de Beier en Peugeotdealer Hylkema.

Catering Heerenveen: Diner in showroom bij BMW dealer Heerenveen
Catering Heerenveen: Diner in showroom bij BMW dealer Heerenveen

Eigen Contract catering Heerenveen: Locaties

Voor het Friesland College, Elkien en Zebra Technologies in Heerenveen staan we elke dag klaar met (zoveel mogelijk) biologische, duurzame lunchgerechten. Dus van scholier tot bedrijfsdirecteur: wij bedienen iedereen.  Ook voor o.a. TRES internet en Univé in Heerenveen verzorgen wij regelmatig de catering.

Voor al uw cateringwensen

Wilt u meer informatie over catering Heerenveen? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Klanten Catering Heerenveen: Friesland College Klanten Catering Heerenveen: TRES internet Klanten Catering Heerenveen: Univé Heerenveen Klanten Catering Heerenveen: Zebra technologies in Heerenveen