Assortiment

CS eten_salade

Iedere dag vers bereidt op uw eigen locatie. Eerlijke producten, duidelijk omschreven, gefocust op regionaal en gezondheid.

Binnen het assortiment hanteren wij de volgende groepen:

(BELEGD) BROOD

Dagelijks beleggen wij vers gebakken brood (op de locatie afgebakken) met lekkere verswaren, salades, zoet beleg en vegetarische gerechten. Door de broodjes zelf ter plekke te beleggen en dat niet in de fabriek te laten doen, onderscheidt Beijk Catering zich. Zo zijn de belegde broodjes niet eerst twintig uur onderweg, voordat ze in de vitrine liggen. Dit komt de kwaliteit substantieel ten goede en de broodjes zijn minder bederfelijk. Gasten kunnen bovendien kiezen voor verswaren en salades die voor een groot deel worden aangeboden met het ‘ik kies bewust’-keurmerk, dat de betere keuze binnen een productgroep aangeeft. Voor het zoete beleg geldt dat dit FairTrade is. Onderscheidend: brood wordt vers afgebakken en belegd op de locatie. Bovendien 50% biologisch (gecertificeerde bakker).

(MAALTIJD)SALADES

Wij bieden de gasten de mogelijkheid om zelf een salade samen te stellen uit de saladebar. Daarnaast hebben we diverse vers bereide maaltijdsalades in ons assortiment. Van alle ingrediënten in de saladebar is minimaal 50% biologisch en/of duurzaam. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Dit geldt ook voor alle groente- en fruitgarnituren in onze overige producten. Onderscheidend: minimaal 50% biologisch en/of duurzaam.

SOEPEN

De gast kan een keuze maken tussen twee vers bereide soepen, waarvan er altijd één vegetarisch is. De soep wordt door Beijk Catering volgens eigen receptuur gemaakt. We maken geen gebruik van pakjes of kant en klare producten. De gast kan deze soepen naar eigen smaak verrijken met verse kruiden, huisgemaakte croutons, preiringen, paprikablokjes of andere dagelijks variërende garnituren. Onderscheidend: creatief, dagvers bereid en eigen receptuur.

CS smoothie_perzik

WARME GERECHTEN

Wij adviseren de gasten graag over het nuttigen van gezonde voeding, zonder daarbij te verplichten tot het nemen van alleen maar gezonde voeding. De focus binnen het assortiment ligt dan ook op een goede balans van gezonde producten, middenweg producten en uitzonderingsproducten. Wij bieden daarbij ook heerlijke warme gerechten aan, zoals een tosti, kroketje en een gegrilleerde panini. We hanteren bovendien themadagen: woensdag gehaktdag en vrijdag visdag. Tijdens de lunch bieden wij bovendien (gezonde) maaltijden aan die á la minute worden bereid en die door de gast zelf kan worden samengesteld, zoals bijvoorbeeld een wokgerecht of een stamppot. Onderscheidend: juiste balans in het assortiment en á la minute bereide gerechten.

VERS FRUIT, SAPPEN EN SMOOTHIES

Gasten kunnen kiezen voor verschillende smaken (sinaasappel, ananas, aardbeien, limoen, mint etc.). Wij serveren de sappen en smoothies dagvers op basis van verkrijgbaarheid van moeder natuur. Onderscheidend: 50% biologisch.

ZUIVEL, KOUDE DRANKEN

Wij bieden diverse frisdranken aan in blik en/of petfles, bronwater, vruchtensappen, sportdranken en ijstheesoorten. Alle zuivel zoals melk en karnemelk zijn 100% biologisch. Daarnaast bieden wij ook yoghurt- en chocoladedranken. IJs en desserts zijn 100% biologisch. Te denken valt aan diverse yoghurtdesserts en verschillende water- en roomijssoorten die wij aanbieden in de lente, zomer en het najaar. Onderscheidend: biologische producten, volledig basis aanbod en wisselende producten per seizoen.

WARME DRANKEN

Wij verkopen door middel van onze volautomatische apparatuur onder andere vers gezette (bonen)koffie, thee, cappuccino, latte macchiato en espresso. Deze koffie en thee is heerlijk én eerlijk, want binnen dit concept wordt alleen maar gewerkt met Fairtrade-producten.

SNOEP EN KOEK

Snoep en koeken (candybars, pepermuntsnoepjes, koeken en ontbijtrepen) bieden wij aan in beperkte mate. De gast kan kiezen voor een lekkere donut, een vers gebakken warme wafel, een brownie of een chocoladekoek.

PRESENTATIE

Het assortiment wordt gepresenteerd in crushed ice en/of op natuurlijke materialen (hout/rotan) en er wordt gewerkt met professionele warmhoudapparatuur. Hierdoor garanderen wij optimale kwaliteit en een passende uitstraling.
+ Gemiddeld scoren wij een 7,6 op de sfeer en uitstraling.

Terug naar home