Gezondheid

CS appel

Beijk is bewust bezig met de gezondheid van haar gasten. Gezonde gasten (uw medewerkers) zijn minder ziek en presteren beter, een win-winsituatie!

GEZONDE VOEDING GOEDKOPER

Beijk motiveert het nuttigen van gezonde voeding, door deze te subsidiŽren. De gezonde voeding wordt goedkoper aangeboden, door de ongezonde voeding iets duurder aan te bieden. Zo creŽer je een situatie waarbij je de afname van gezonde voeding motiveert.

NORMEN VAN HET VOEDINGSCENTRUM

Beijk werkt volgens de normen van het Voedingscentrum en de schijf van vijf (75% gezonde- en middenwegproducten).
+ In de laatste onderzoeken van het voedingscentrum scoorden wij een gezondheidspercentage van 78%.

STOPLICHTSYSTEEM

Bewust maken van de gasten wat gezond is en wat minder gezond is door middel van het stoplichtsysteem. Beijk heeft zijn producten onder verdeeld in verschillende groepen, allen aangeduid met een eigen kleur. Hierdoor wordt de gast gestimuleerd om vaker te kiezen voor gezond, gevarieerd, veilig en lekker eten.

VERSE PRODUCTEN

Binnen Beijk werken wij uitsluitend met verse producten en maken/bereiden wij alles op de locatie. Deze duidelijke keuzes zorgen er voor dat Beijk Catering zich onderscheidt. Zo zijn de (belegde) broodjes niet eerst 20 uur onderweg voordat ze in de vitrine liggen en wordt de dagsoep, dagelijks vers vanaf de basis bereidt volgens ambachtelijk receptuur.

ALLERGENEN BEKEND

Met voedselallergieŽn houden wij rekening: van alle producten zijn allergenen bekend en terug te vinden in het systeem. Per locatie worden specifieke wensen/allergieŽn bijgehouden. Indien gewenst kan het assortiment aangepast worden.

Terug naar home