Rondleiding

Rondleiding "Riemer" tot 20 personen

Ook zo nieuwsgierig naar waar trainer Foppe de Haan zijn wedstrijdbespreking houdt, de kleedkamer van doelman Erwin Mulder en zijn collega’s en heb je altijd al eens in de spelerstunnel van het Abe Lenstra stadion willen staan? Geef je dan op voor een Stadiontour van sc Heerenveen.

Met de Stadiontour van sc Heerenveen is dit allemaal mogelijk. En daarmee houdt het niet op, want de rondleiders van sc Heerenveen bieden u een volledige inkijk in het thuisdomein van sc Heerenveen. U krijgt alles te zien, van zakenloges, wasruimtes, perskamer, tribunes tot het veld. Een allesomvattende tour die de moeite meer dan waard is.

De Stadiontour wordt verzorgd door rondleiders die al van jongs af aan bij sc Heerenveen betrokken zijn. Zij praten u op boeiende wijze bij over de prachtige sportieve historie van de Friese voetbalclub en de dagelijkse gang van zaken bij een betaalde voetbalorganisatie.

Daarnaast wordt u een lunch aangeboden bij het Sportstad Cafe (gelegen naast het Abe Lenstra Stadion). U kunt hier een keuze maken uit soep, een broodje en een drankje, keuze uit koffie, thee, melk, karnemelk of jus d'orange. Het is eerste drankje is inbegrepen, u kunt natuurlijk op nacalculatie bijbestellen

"Film sc Heerenveen"
Het arrangement is inclusief een film over sc Heerenveen.

Prijs (inclusief BTW) en arrangementsoverzicht

8 of meer personen € 27,00 p.p.
 
Overige informatie
Culinair Soep, broodje naar keuze, drankje
Inclusief Rondleiding

Nog even dit:

  • In onderling overleg kunnen we altijd afwijken van dit arrangement.