Beurzen en congressen

congres

Of het nu gaat om een vergaderzaaltje voor 4 personen of een congresruimte voor 2.000 man, Beijk heeft de juiste locatie voor u mét ruime parkeermogelijkheden. En of het nu gaat om een flip-over, een beamer met scherm of een compleet podium met licht en geluid; Beijk zorgt voor uitstekende apparatuur en een goede akoestiek en garandeert daardoor een optimale weergave van uw presentatie. En onze moderne klimaatsystemen zorgen altijd voor een aangename temperatuur.

En met ónze creatieve aanpak, hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken over de culinaire aankleding van het geheel . Door ons uitgekiend logistiek proces garanderen wij dat ook megadiners vlekkeloos verlopen. Wij zullen u verrast doen staan! Klik hier voor de mogelijkheden.

Daarnaast heeft u aan Beijk een uitstekende partner als het gaat om het meedenken in z’n geheel. Door haar vele contacten, weet Beijk u altijd verder te helpen met de totaalorganisatie. En voor het geval u uw bijeenkomst spetterend wilt afsluiten, wij hebben het in huis: een muzikale eindborrel behoort ook tot de mogelijkheden.