Diplomering - Visby

Diplomering - Visby

De stad Visby van het Zweedse eiland Gotland is een Hanzestad. Visby is nog een van de meest bewaarde en complete Hanzesteden vele ruïnes van kerken, stratenplan en handelaarshuizen zijn nog overgebleven. Zeker een stad wat voor een pas afgestudeerde de moeite waard is om te bekijken!

Hanze Plaza
De gasten worden verwacht op het Koggeplein in ons congrescentrum Hanze Plaza, waar alle zalen vernoemd zijn naar oude Hanzesteden.


Een hartelijk ontvangst
De gasten worden ontvangen met koffie/thee en een petitfour met de logo van de opleiding! Hierna zullen de uitgenodigden verspreiden naar de verschillende Hanzezalen voor de diploma uitreiking.


Toast op de gediplomeerde
Wanneer alle handtekeningen zijn gezet is het tijd om dit vieren. Voor sommigen geldt dat dit misschien wel de laatste keer is dat zij elkaar zullen treffen, voor anderen zal gelden dat zij dit moment nog willen vieren met familie en/of vrienden. Daarom zullen wij op het Koggeplein zorgen voor een heerlijke borrel met lekkere hapjes! Onze collega's lopen langs met de dranken en natuurlijk kan er ook bij de bar besteld worden. De borrel duurt een uur maar deze kunt u natuurlijk desgewenst verlengen.


Kortom een fijne afsluiting van de opleiding!

Onze heerlijke hapjes "over smaak valt niet te twisten" bestaan uit:
- Belgische ham en marmelade, gerold in een heerlijk flensje
- Spiesje van prosciutto en meloen
- Mini blini waarop olijvenmayonaise en serranoham
- Geitenkaasballetje gerold in honing met een mix van gecrushte noten en tijm
- Pasteibakje gevuld met een tapenade van noten en paddenstoelen
- Crostini met gerookte zalm en een avocadosalsa
- Wrap met crème van gerookte makreel en cornichons
- Klassiek gevuld ei
- Tomaatje gevuld met Zoutkamper garnalen
- Dadel gevuld met kruidenroomkaas gemengd met appelstroop


Ons "Drankenassortiment goed" bestaat uit:
- Diverse frisdranken
- Vruchtensappen
- Bier & wijnen
- Binnenlands gedistilleerde dranken


Optionele opties bij dit arrangement zijn:


Uitbreiding borrel
Mocht u graag de borrel willen uitbreiden met één uur dan is dit zeker mogelijk!

Buffet
Natuurlijk is het ook mogelijk om een heerlijk buffet bij dit arrangement toe te voegen. Na afloop van diploma uitreikingen zal dit dan voor u en uw gasten klaar staan. Wij bieden verschillende soorten buffetten en kunnen deze aanpassen aan uw wensen.

Champagne (om te proosten)
U kunt er voor kiezen om na afloop van de diploma uitreikingen met alle genodigden te toasten met champagne op alle afgestudeerden. De borrel krijgt zo nog een extra feestelijk tintje!

Rozen/zonnebloemen
De gediplomeerde een feestelijk attentie meegeven? Wij zullen zorgen dat er in enkel zaal voor elke afgestuurde rozen/zonnebloemen klaar staan zodat deze met het diploma mee gegeven kunnen worden.


Groepsfoto’s
Wij kunnen er voor zorgen dat er tijdens het arrangement foto’s worden gemaakt van de diploma uitreikingen en tijdens de borrel. Deze foto’s kunnen door de gasten later zelf gratis gedownload worden op onze website, zodat zij er nog een mooie blijvende herinnering aan over houden.


Live muziek
Om nog een extra sfeer aan de borrel toe te voegen zou u er aan kunnen denken om een dj of artiest toe te voegen aan dit arrangement. Wij bieden verschillende soorten artiesten zoals een muzikant, dj, zanger of zelfs een complete band.

Prijs (inclusief BTW) en arrangementsoverzicht

50 of meer personen € 21,15 p.p.
 
Overige informatie
Tijdsduur Dagdeel
Culinair Koffie/thee, petitfour, borrelgarnituur, dranken
Inclusief Zaalhuur, bediening

Nog even dit:

  • In onderling overleg kunnen we altijd aanpassingen maken op dit arrangement.
Diplomering - VisbyDiplomering - VisbyDiplomering - Visby