Diplomering - Bergen

Diplomering - Bergen

De stad Bergen is een Hanzestad gelegen in Noorwegen. In deze stad zijn nog vele Hanzekantoren goed te bezichtigen waardoor het zeker de moeite waard is om deze stad eens te bezoeken!

Hanze Plaza
Met dit arrangement zal het u en de genodigden voor de diplomering aan niets ontbreken. De gasten worden verwacht op het Koggeplein in ons congrescentrum Hanze Plaza, waar alle zalen vernoemd zijn naar oude Hanzesteden.

Een hartelijk ontvangst
Bij binnenkomst wordt iedereen ontvangen met een kop koffie of thee en een petitfour met hierop het logo van de opleiding! De zalen zijn zo ingericht dat de diplomeringen gelijk van start kunnen gaan. Wanneer alle diploma’s zijn uitgereikt begeeft iedereen zich weer naar het Koggeplein.


Toast op de gediplomeerde
Tijd voor een proost. Er zullen schalen met hapjes en zoutjes op de aanwezige tafels staan. Onze collega's zullen langs gaan met heerlijke warme snacks. Onze medewerkers staan voor u klaar met onze diverse dranken en er wordt ook rondgelopen met verfrissende dranken. De borrel duurt een uur maar kan desgewenst worden uitgebreid.


Al met al een dag om niet snel te vergeten!

De borrelhapjes "Dat is kaas voor hem" bestaan uit:
- Diverse kaasblokjes
- Diverse worstsoorten
- Zoutjes en nootjes
- Diverse warme snacks


Ons "Drankenassortiment goed" bestaat uit:
- Diverse frisdranken
- Vruchtensappen
- Bier & wijnen
- Binnenlands gedistilleerde dranken


Optionele opties bij dit arrangement zijn:


Uitbreiding borrel
Mocht u graag de borrel willen uitbreiden met één uur dan is dit zeker mogelijk!

Buffet
Natuurlijk is het ook mogelijk om een heerlijk buffet bij dit arrangement toe te voegen. Na afloop van diploma uitreikingen zal dit dan voor u en uw gasten klaar staan. Wij bieden verschillende soorten buffetten en kunnen deze aanpassen aan uw wensen.


Champagne (om te proosten)
U kunt er voor kiezen om na afloop van de diploma uitreikingen met alle genodigden te toasten met champagne op alle afgestudeerden. De borrel krijgt zo nog een extra feestelijk tintje!

Rozen/zonnebloemen
De gediplomeerde een feestelijk attentie meegeven? Wij zullen zorgen dat er in enkel zaal voor elke afgestuurde rozen/zonnebloemen klaar staan zodat deze met het diploma mee gegeven kunnen worden.


Groepsfoto’s
Wij kunnen er voor zorgen dat er tijdens het arrangement foto’s worden gemaakt van de diploma uitreikingen en tijdens de borrel. Deze foto’s kunnen door de gasten later zelf gratis gedownload worden op onze website, zodat zij er nog een mooie blijvende herinnering aan over houden.


Live muziek
Om nog een extra sfeer aan de borrel toe te voegen zou u er aan kunnen denken om een dj of artiest toe te voegen aan dit arrangement. Wij bieden verschillende soorten artiesten zoals een muzikant, dj, zanger of zelfs een complete band.

Prijs (inclusief BTW) en arrangementsoverzicht

50 of meer personen € 18,60 p.p.
 
Overige informatie
Tijdsduur Dagdeel
Culinair Koffie/thee, petitfour, borrelgarnituur, 1 uur dranken
Inclusief Zaalhuur, personeel

Nog even dit:

  • In onderling overleg kunnen we altijd aanpassingen maken op dit arrangement.
Diplomering - BergenDiplomering - BergenDiplomering - Bergen