Ipizza style

Ipizza style

Vertoeven in Ibiza - vakantiesfeer.

Een goed begin is het halve werk, vandaar dat wij vanaf het eerste moment beginnen met de verwennerij. U en uw gasten worden ontvangen met een heerlijke Sangria, boordevol vers fruit en verkrijgbaar met of zonder alcohol. Vervolgens komen onze gastdames bij u langs met een heerlijke bite. Deze bite geeft vast een glimp van de verrukkelijke gerechten welke u later staan te wachten.

Niet een ander maar u bepaalt wanneer en wat u eet. Onder begeleiding van kundige koks en gastvrije bedieningsmedewerkers wordt u in de watten gelegd.
Met een bewegwijzering geven wij de keuzemogelijkheden aan van waar welke gerechten geserveerd worden. Aan u de keus waar en wanneer u naar toe wilt.

Heerlijke dranken kunt u halen bij de bar, maar u kunt zich ook laten bedienen.
Ligt u relaxt te genieten op een loungebank, blijf vooral liggen, onze medewerkers bezorgen u graag een drankje.

Voor de eerste trek of ten gunste van andere gerechten staat er een heuse broodtafel voor u klaar. Diverse soorten ambachtelijk brood met een diversiteit aan dipjes waaronder; Tzatziki, hummus, knoflookboter, limoen-dragonboter en tapenades.

Ipizza; wij bieden aan; build your own pizza, het geslagen deeg ligt voor u klaar, nu kunt u zelf de gewenste pizza samenstellen. Kiest u voor een variant met tonijn, of kip, of met garnalen of voor gegrilde groenten en diverse soorten kaas. Olijven, rode ui, ananas, salami, knoflook, gegrilde aubergine, courgette, champignons, ansjovis….

U bepaalt! Onze pizzabakker bakt uw eigen samengestelde pizza voor u af in de op hout gestookte oven, deze heeft hij reeds mooi op temperatuur gebracht, waardoor binnen drie minuten uw pizza heerlijk krokant gebakken is.

En door! Naar de barbecue alwaar de meest heerlijke spiesjes liggen. Gezellig met een aantal mensen om de barbecue heen. Ook nu kiest u waar u zin in heeft. Wij serveren; in yakatori gemarineerde spiesjes van kippendijfilet, shaslicks en biefstuk spiesjes. Maak gebruik van onze huisgemaakte sauzen zoals: smokey barbecuesaus, knoflooksaus en de speciale Beijksaus.

Bij onze “salad bar” kunt u kiezen voor een groene salade met een heerlijk huisgemaakte dressing, een salade van diverse gegrilde groenten en manchego of voor een salade met zoete aardappel, gerookte zalm en scharrelei… Of van alles wat…

Onze kundige kok staat klaar bij de bakplaat om een stukje heerlijk Spaans gekruide zalmfilet voor u te bakken, dit wanneer u wilt…


De juicebar  is voorzien van grote potten gevuld met vers fruit in diverse varianten, waaronder huisgemaakte ijsthee, de dranken staan klaar …
Laat de zomer maar komen!

Prijs (inclusief BTW) en arrangementsoverzicht

20 t/m 49 personen € 56,95 p.p.
50 t/m 99 personen € 55,35 p.p.
100 of meer personen € 53,95 p.p.
 
Overige informatie
Tijdsduur 3 uren
Culinair Appetizers, BBQ , Dranken
Inclusief All inn

Nog even dit:

  • In onderling overleg kunnen we altijd afwijken van dit arrangement.
  • Voor kinderen hebben wij een
Ipizza styleIpizza styleIpizza style