Zomerspecial

Zomerspecial

Niet de cliché barbecue, niet het standaard buffet.
Eten is een beleving, we willen eerlijk voedsel dat met liefde is bereid, zelf bepalen wat we eten en verschillende smaken en sferen beleven. Het gevoel dat we struinen op een buitenlandse markt, culturen proeven en met trots onze eigen Nederlandse topproducten loven.

Dit gecombineerd met een stukje interactie met uw gasten maakt dat ze zich verwend zullen voelen. Beijk Catering biedt u alles in dit aanbod.

Uw gasten worden ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail, in de kleuren van uw bedrijf, alcoholisch en niet alcoholisch. Alles is mogelijk.
De drankjes worden geserveerd, vanaf een ontvangsttafel welke zomers is gedecoreerd door onze gastdames, terwijl uw gasten verder lopen ruiken zij al het hout waarop de barbecue wordt gestookt.

Tussen de gasten door loopt iemand door met een belly-tray de meest heerlijke amuses en hapjes uit te delen.
Wij regelen ook graag muzikale ondersteuning voor u, bijvoorbeeld een DJ , een combo of bandje die Zuid-Amerikaanse muziek speelt (dit is niet bij de prijs inbegrepen).

Dan staat er klaar voor u en uw gasten

Onze houtgestookte barbecue locomotief. Een heuse grillmeister braadt hele stukken vlees welke ter plekke voor worden getrancheerd. Denkt u aan buikstuk van de Groninger Blaarkop, Argentijnse rib-eye gemarineerd in Peruaanse kruiden en lamsrack uit Nieuw-Zeeland met zeezout, black cherry peper en zout uit de Himalaya.

Hoewel dit heerlijk stukje vlees eigenlijk geen saus nodig heeft krijgen uw gasten de keuze uit divers huisgemaakte sauzen zoals; knoflook-limoen mayonaise, Smokey barbecuesaus en speciale Beijksaus.

Even verder vindt u een “build your own salad”. Hier vindt u diverse soorten sla, zoals mesclun, veldsla en Romaanse sla met heerlijke garnituren en diverse dressings. Denkt u aan; rode ui, een gekookt eitje, garnalen, zoete aardappel, bleekselderij, tomaat, komkommer, rettich, croutons en uitgebakken spekjes.

Na een verrukkelijke salade kunt u bij de broodcorner heerlijk ambachtelijke broden vinden met wereld dips; Beurre parissiene, tapenades, Griekse tzatziki en Turkse geroosterde paprika dip.

Vervolgens komt u bij de zee afdeling, heerlijke vis van de bakplaat. Bereid door onze kok die gespecialiseerd is in het bakken van vis; Gamba’s gemarineerd op Italiaanse wijze en duurzaam gevangen zalmfilet strelen uw tong…

De weg vervolgt naar de build your own burger
Gezamenlijk om de Swing heen, hoe hip, onze op houtskool gestookte ronde barbecue waar u omheen u uw eigen hamburger van de Blank Angnus rund kunt bakken. Daarbij natuurlijk diverse bourgondische broodjes en garnituren om de burger precies zoals u deze wilt te maken. Denkt u aan;
Jalapenopepertjes, augurk, tomaat, komkommer, rode ui, zwarte bonensaus en salade….

Prijs (inclusief BTW) en arrangementsoverzicht

15 t/m 49 personen € 58,95 p.p.
50 t/m 99 personen € 57,35 p.p.
100 of meer personen € 55,95 p.p.
 
Overige informatie
Tijdsduur 4 uren
Culinair welkomstcoctail, dranken, hapjes en amuses, BBQ

Nog even dit:

  • In onderling overleg kunnen we altijd afwijken van dit arrangement.
ZomerspecialZomerspecialZomerspecial