16e plaats voor Beijk Catering in top 25 grootste cateraars van Nederland (Misset Catering)

Beijk Catering is ťťn plaats gestegen in de Misset Catering top 25 van grootste cateraars van Nederland en is op een prachtige 16e plaats geŽindigd. 

Motivatie bij resultaat 2016

In 2016 is besloten om de contractcatering van Beijk Catering verder te laten gaan onder de naam Chef Serveert. Chef Serveert staat voor catering met een horecabeleving, waarbij de cateringmedewerker de chef is die elke dag de producten vers bereidt. Het werken met eerlijke, biologische ingrediŽnten is hierbij het uitgangspunt. De uitstraling van de restaurants sluit hierbij aan en draagt dit uit. Sinds de invoering van Chef Serveert, eind 2016, is het aantal bedrijfsrestaurants gegroeid met 20 % naar momenteel 35 locaties.

misset top 25

De eigen locaties van Beijk Catering, zoals Congrescentrum Hanze Plaza, het Abe Lenstra Stadion, Victoria Park Wolvega en de Allersmaborg, lieten in 2016 een stijging in diversiteit aan opdrachten liet zien: musicals, beurzen, uitgeserveerde diners, plenaire bijeenkomsten, workshops, markten, proeverijen en concerten. Wij mochten optimaal creatief zijn en konden de veelzijdigheid van onze locaties benutten en benadrukken.

De partycatering van Beijk Catering werd door middel van het beoordelingssysteem klantenvertellen.nl gewaardeerd met een 8,4. Hierin worden in het bijzonder de flexibiliteit, de culinaire kwaliteit en de professionaliteit van de gastheren en -dames hoog gewaardeerd.

Beijk Catering haalt Amerikaanse restaurantformule TGI Fridays naar Nederland
Beijk Catering wordt exclusief franchisenemer van het Amerikaanse casual dining concept TGI Fridays. Deze succesformule heeft 900 restaurants in 60 landen en combineert kwaliteitsburgers, steaks en ribs met een cocktailbar. Ook shared dining is onderdeel van de formule.
Eind 2017 wordt de eerste vestiging geopend in het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht.

Download hier het hele artikel als PDF.
Lees het gehele artikel op missethoreca.nl.