Abe Lenstra Stadion gaat voor titel 'Beste evenementenlocatie'

September 2015 – Heerenveen De stembussen zijn geopend. Vanaf nu kan iedereen stemmen voor het Abe Lenstra Stadion op www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl.

Het Abe Lenstra Stadion is genomineerd als beste evenementenlocatie.

De afgelopen jaren hebben de zalen van het Abe Lenstra Stadion steeds vaker het huis geboden aan particuliere en zakelijke evenementen. ‘Wij zijn trots dat zeer uiteenlopende organisaties en bedrijven inmiddels weten dat het Abe Lenstra Stadion echt veel te beiden heeft’ vertelt horecamanager Ronald Fokkema. Hij denkt dan ook een goede kans te maken op een hoge uitslag.

Criteria
Er zijn verschillende criteria waarop de locaties worden beoordeeld, onder andere:
* Ligging van de locatie
* Bereikbaarheid
* Inrichting
* Catering
* Service

Over het Abe Lenstra Stadion
‘De sportiviteit, de ambiance; het Abe Lenstra Stadion inspireert’.

Beijk Catering sluit zich volledig aan bij de kernwaarden van sc Heerenveen: betrouwbaar, saamhorig, gastvrij, ambitieus, innovatief en eigenzinnig. Precies de gronden waarop sc Heerenveen & Beijk Catering al jarenlang vruchtbaar samenwerken. Het prachtige Abe Lenstra Stadion leent zich uitstekend voor verschillende gelegenheden en dat blijft niet bij zakelijke evenementen als congressen, meetings, netwerkborrels en personeelsfeesten alleen. Het stadion is ook zeer geschikt voor familiefeesten en bruiloften in voetbalsfeer.

Een bijeenkomst in het Abe Lenstra Stadion geeft iets extra’s. De sfeer van de overwinning, de optimale gastvrijheid en de culinaire invulling maken elke bijeenkomst in het stadion een dag om te herinneren. De 22 zalen van het Abe Lenstra Stadion zijn divers en veelzijdig. Het ene moment waant u zich terug in de tijd in een bruin café, het andere moment bevindt u zich in een moderne club. Wijnliefhebbers genieten van een passende sfeer in onze wijnbar. Door de diversiteit aan zalen is er altijd een passende zaal voor elke gelegenheid.

www.abelenstrastadion.nl

beste evenementenlocatie - poster A4