Abe Lenstra Stadion prolongeert titel ‘Beste evenementenlocatie’.

Voor het tweede jaar op rij is het Abe Lenstra Stadion uitgeroepen tot beste evenementenlocatie NoordNederland.

Winnaar - beste evenementenlocatie2016 - site header

Beste evenementenlocatie

De verkiezing werd uitgeschreven door het gerenommeerde vakblad Meetingsguide.

Campagne
Om mensen op te roepen om te stemmen op het Abe Lenstra Stadion werd deze keer Hoofdtrainer van sc Heerenveen Jurgen Streppel ingezet. In een videoboodschap deed hij een oproep.  

Criteria
Er zijn verschillende criteria waarop de locaties werden beoordeeld, onder andere:
* Ligging van de locatie
* Bereikbaarheid
* Inrichting
* Catering
* Service

Reactie
‘Dagelijks zijn wij met het team bezig om het Abe Lenstra Stadion echt op de kaart te zetten als evenementenlocatie’ vertelt horecamanager Ronald Fokkema. ‘Wij merken dat steeds meer opdrachtgevers, ook buiten de wedstrijddagen om, ons weten te vinden voor hun evenement. Deze prijs is een mooie bekroning op ons werk.’

Over het Abe Lenstra Stadion
‘De sportiviteit, de ambiance; het Abe Lenstra Stadion inspireert’.
Een bijeenkomst in het Abe Lenstra Stadion geeft iets extra’s. De sfeer van de overwinning, de optimale gastvrijheid en de culinaire invulling maken elke bijeenkomst in het stadion een dag om te herinneren.
De 22 zalen van het Abe Lenstra Stadion zijn divers en veelzijdig. Het ene moment waant u zich terug in de tijd in een bruin café, het andere moment bevindt u zich in een moderne club. Wijnliefhebbers genieten van een passende sfeer in onze wijnbar. Door de diversiteit aan zalen is er altijd een passende zaal voor elke gelegenheid.