Astron en Beijk sluiten cateringovereenkomst

LEEK - 24 maart 2016

Vanaf 1 april aanstaande verzorgt Beijk Catering de dagelijkse catering in het bedrijfsrestaurant van Astron in Dwingeloo.


Astron
Astron houdt zich bezig met radioastronomie ontdekkingen van waaruit baanbrekende technologieŽn worden ontwikkeld. De beste radiotelescopen ter wereld worden ingezet om sterrenstelsels te onderzoeken. Een korte video van Astron

Aanbesteding en gunning
De speerpunten voor de cateringfaciliteiten voor Astron in de aanbesteding waren: gezonde en duurzame voeding, veel aandacht voor biologisch en regionaal verkregen assortiment en ingrediŽnten.
Deze speerpunten komen precies overeen met de speerpunten van Beijk Catering. Op deze manier kon Beijk een voorstel doen voor een betaalbaar en gevarieerd assortiment.

De contractcatering van Beijk Catering
Op het gebied van contractcatering onderscheidt Beijk Catering zich door dagelijkse catering aan te bieden in een Ďhorecabelevingí; ouderwetse gastvriendelijkheid staat bovenaan. Beijk Catering maakt gebruik van nieuwe technieken op het gebied van innovatie, software en ondersteuning. Elke cateringlocatie heeft zijn eigen website, online bestelsysteem en digitale prijsborden.

Beijk Catering
Beijk Catering is sinds 1988 actief in de drie noordelijke provincies in zowel catering als horeca. Zo exploiteert Beijk 29 cateringlocaties voor scholen en bedrijven, levert Beijk een culinair en organisatorisch totaalplaatje in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, Beijk is trotse eigenaar van het congrescentrum Hanzeplaza in Groningen en Beijk verzorgt de horeca binnen Sportstad Heerenveen en Victoriapark Wolvega. Hiernaast komt Beijk met partycatering op alle locaties die de opdrachtgever maar wenst.
www.beijk.com


Terug naar nieuwsoverzicht