Beijk Catering knalt in het rood tijdens de Promotiedagen Noord Nederland in de Martiniplaza

Het moest een knallende stand worden, echt iets aparts en iedereen moest erover praten. Na een flinke brainstormsessie waren ze er uit bij Beijk Catering.

Met het thema rood gingen ze aan de slag en voerden dit tot in detail door.

“Rood staat voor dat we met passie ons werk doen” werd deze dagen uitgelegd aan de bezoekers van de Promotiedagen. Van rode paprika’s werd een metershoog logo gemaakt dat veel bekijks trok.
Chek-kok Zwanet Brouwer was gevraagd passende hapjes te maken en dat resulteerde in een kleurrijk geheel, zoals bijvoorbeeld een ‘glaasje met panna cotta van rozen met een eetbaar rood bloemetje’ tot een ‘spiesje geitenkaas met goji-bessen met een pipetje rode portsiroop’; allen met een rode twist.

“Hiermee laten we zien dat we niet over één nacht ijs gaan en dat we iets bijzonders neer kunnen zetten.” De reacties waren geweldig en NOM NOM Retail en Interior Design gaf Beijk de prijs voor kleurrijkste stand.

Beijk Catering
Met 29 scholen- en bedrijfsrestaurants, een grote afdeling partycatering en zes eigen locaties is Beijk catering de enige cateraar in Noord Nederland die zich ‘Totaalcateraar’ kan noemen.

Beijk combineert alle know-how over horeca en catering, wat resulteert in een op en top gastvrije beleving. Beijk Catering is geroutineerd, maar altijd creatief en vernieuwend. Zo kan er 24/7 online catering worden besteld en arrangementen worden geboekt via de webshop.

De eigen locaties van Beijk Catering zijn; Congrescentrum Hanze Plaza in Groningen, het Abe Lenstra Stadion, Fryslân Fean Plaza en Sportstad Café in Heerenveen, Drafbaan Victoria Park Wolvega en de Allersmaborg in Ezinge.

promotiedagen 2015