Beijk Catering op de 17de plaats bij top 25 grootste cateraars van Nederland

Misset Catering stelt jaarlijks een lijst op met de 25 grootste cateraars van het afgelopen jaar. Afgelopen jaar is Beijk Catering op de 17de plaats geëindigd.

In 2015 werd er meer gedineerd in Victoria Park Wolvega en het Abe Lenstra Stadion tijdens voetbalwedstrijden. Met name het Abe Lenstra Stadion werd steeds beter gevonden als evenementenlocatie en werd in 2015 dan ook uitgeroepen tot ‘Beste Evenementenlocatie Noord’ door vakblad Meetings.
Hanze Plaza deed goede zaken. In ons congrescentrum in Groningen keren de gasten steeds terug vanwege ligging en service. Sinds de koop in 2011 was 2015 ons beste jaar tot nu toe. In 2014 werd Hanze Plaza uitgeroepen tot ‘beste congreslocatie Regio Noord, in 2015 konden wij ‘beste vergaderlocatie regio Noord’ aan dit rijtje toevoegen.
De contractcatering gaf een mooie continuering van huidige opdrachten. In de scholen en bedrijfsrestaurants werden nieuwe concepten ingezet en verbouwd.
In 2015 werd hard gewerkt aan nieuwe aanbestedingen voor 2016.

De Partycatering draaide ook goede cijfers. De inkoop- en personeelskosten waren goed onder controle. Naast veel nieuwe opdrachten, werden de opdrachten voor vaste relaties als de Rijksuniversiteit Groningen, Theater de Nieuwe Kolk in Assen, de Martinikerk en der AA Kerk geďntensiveerd.

Klik hier voor de volledige top 25 en meer informatie.

Misset top 25