Beijk Catering vanaf 1 september beheerder Allersmaborg Ezinge

Beheer Allersmaborg Ezinge in nieuwe handen

Augustus 2015

Vanaf 1 september aanstaande is Leekster cateraar Beijk Catering beheerder van Allersmaborg in Ezinge.
De Allersmaborg stamt uit de 15e eeuw en is prachtig gerestaureerd. Beijk Catering neemt de exploitatie over van Hampshire hotels uit Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Allersmaborg in erfpacht bij Staatsbosbeheer.

Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

De borg is beschikbaar als plaats waar bijeenkomsten en werkconferenties worden gehouden. In twee slaapzalen kunnen gasten overnachten. Ook kan er getrouwd worden op de Allersmaborg. Met de mogelijkheid om de borg exclusief af te huren, de overnachtingsmogelijkheden, het gratis parkeren maken het, naast de prachtige borg zelf, een gewilde locatie voor het ja-woord.

De borg is ook beschikbaar als vergaderlocatie met moderne faciliteiten. De mooie omgeving is zeer geschikt voor teambuilding en workshops. Hiernaast is er een bed & breakfast gevestigd op het terrein van de Allersmaborg.

Zelfde koers, meer mogelijkheden
De beheerders die de borg zullen gaan runnen, geven persoonlijke aandacht en hebben veel ervaring met zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Bij het beheer maken zij gebruik van de huidige kennis en professionele back-office van Beijk Catering. Via de website kunnen direct online arrangementen worden geboekt, maar gasten zijn altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvende bezichtiging.

Klik hier voor het persbericht in PDF

Klik hier om naar de site te gaan