Beijk lanceert nieuw cateringmerk Chef Serveert

Vanaf 1 januari 2017 gaat de contractcatering van Beijk Catering verder onder de nieuwe naam: Chef Serveert lunches en catering.

Chef Serveert staat voor kwaliteit, betrokkenheid, regionaal, trots, belevenis, plezier en genieten.
Deze combinatie noemt Beijk: ‘catering in een horeca-beleving’. Letterlijk staat Chef Serveert voor: De medewerker achter de counter is uw chef en bereidt al uw verse lunchgerechten.

Met de opdrachtgevers die kiezen voor Chef Serveert worden heldere afspraken gemaakt over onder andere gasttevredenheid, assortiment, gezondheid en duurzaamheid.

Metamorfose in uitstraling

De huidige restaurants van Beijk Catering zullen stapsgewijs steeds meer elementen van Chef Serveert bevatten. Nieuwe locaties krijgen meteen de volledige nieuwe uitstraling. Niet alleen de uitstraling van de counter, de kleding en de digitale prijsborden worden aangepast, maar de gehele wijze over hoe Beijk over catering denkt wordt doorgevoerd.

Chef Serveert is contractcatering 2.0 en sluit aan bij de huidige wensen van de opdrachtgevers en gasten.

CS mockup tafel_folder

Beijk Catering anno 2017

Beijk exploiteert momenteel 25 cateringlocaties voor scholen en bedrijven, levert een culinair en organisatorisch totaalplaatje in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, Beijk is trotse eigenaar van congrescentrum Hanze Plaza in Groningen en verzorgt de horeca binnen Sportstad Heerenveen, Sportstad Café en Victoriapark Wolvega. De Allersmaborg in Ezinge is sinds 2015 aan dit rijtje toegevoegd.
Afgelopen voorjaar opende restaurant PaPiPa’s haar deuren in Hoogkerk-Groningen. Hiernaast komt Beijk met partycatering op alle locaties die de opdrachtgever maar wenst en verzorgt ze met WIIS Events watersportevenementen voor het bedrijfsleven.

Op 15 oktober 2017 opent Beijk Catering het eerste TGI Fridays restaurant van Nederland in Utrecht. Op dit moment werken er bij de ‘Beijk-groep’ 200 mensen.

Terug naar het nieuwsoverzicht.

Meer Chef Serveert

Introductie Chef Serveert
CS mockup TV