Bekijk onze trouwarrangementen

Heeft u binnenkort trouwplannen? Neem dan eens een kijkje op onze prachtige trouwlocatie Allersmaborg te Ezinge. De borg stamt uit de 15e eeuw, is prachtig gerestaureerd en is geschikt voor diverse bijeenkomsten. Wij bieden u verschillende trouwarrangementen waaronder "De eeuwige trouw".

De eeuwige trouw

Dit bruiloftsarrangement bezit alle ingrediŽnten voor een fantastisch bruiloftsfeest. Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk avond beleeft! In overleg met u verzorgen wij u bruiloftsfeest tot in de puntjes!

Ontvangst
Onze gastdames en gastheren zullen u en uw gasten ontvangen op onze prachtlocatie. Bij binnenkomst serveren wij een heerlijk vers gezet kopje koffie en thee. De nootjes, zoutjes, kaas en worst zullen al voor u op de mooie gedekte tafels staan.


Het bruiloftsfeest
Wij schenken verfrissende drankjes uit ons "Drankenassortiment goed" voor u in. Daarnaast zullen wij rond gaan met verschillende warme hapjes. Op deze manier kunnen alle genodigden genieten van uw huwelijksfeest.


Uitbreiden
Dit arrangement is ons basisarrangement. Wij kunnen dit arrangement natuurlijk op alle mogelijke manieren aan uw smaak aanpassen. Wij maken uw bruiloftsfeest compleet op maat.


Het borrelgarnituur "Dat is kaas voor hem" bestaat uit:
- Drie soorten kazen: jong belegen, komijne- en kruidenkaas
- Drie soorten worst: kookworst, droge worst en salami
- Nootjes en zoutjes
- Bitterballen
- Kipnuggets
- Mini-frikandellen
- Gekruide gehaktballetjes
- Miniloempia's


Het "Drankenassortiment goed" bestaat uit:
- Diverse frisdranken
- Vruchtensappen
- Bier & wijnen
- Binnenlands gedistilleerde dranken

Bekijk onze andere arrangementen op:
www.allersmaborg.nl

De eeuwige trouw_Pagina_1
De eeuwige trouw_Pagina_2