‘Bouwvak vieren nog steeds populair in Nederland’

Leek juni 2015
Binnenkort is het weer zover: de bouwvakantie. De meeste bouw- en aanverwante bedrijven leggen dan voor drie weken hun gereedschappen neer en gaan massaal genieten van hun vakantie.

Rechtstreeks online reserveren

“Het vieren van de bouwvak blijft populair.” vertelt Sybina Huizinga van Beijk Catering. “We merken dat veel bouwbedrijven het nog steeds hun medewerkers gunnen om de vakantie gezamenlijk in te luiden. We hebben nieuwe barbecue-arrangementen welke zeer geschikt zijn voor bouwvakborrels. De drankjes zitten bij de prijs inbegrepen, dat is wel zo gemakkelijk en duidelijk. De barbecue-arrangementen zijn rechtstreeks te boek via onze site. Kies bijvoorbeeld voor onze complete barbecue “Texas” al vanaf € 37,50 per persoon: geheel verzorgd en inclusief drankjes."

Donderdag 16 juli een favoriete dag is voor de barbecue of borrel”, vertelt Sybina, “dus die houden we voor het gemak aan als adviesdatum. Andere dagen zijn uiteraard ook mogelijk.” Meer informatie is te vinden op www.beijk.com of via telefoonnummer 0594 554321.”

barbecue - bouwvak

Beijk Catering

Beijk Catering is vanaf 1988 actief in de drie noordelijke provincies in zowel catering als horeca. Zo exploiteert Beijk 29 cateringlocaties voor scholen en bedrijven, leveren we een culinair en organisatorisch totaalplaatje in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, zijn wij trotse eigenaar van het congrescentrum Hanzeplaza in Groningen en mogen wij de horeca verzorgen binnen Sportstad Heerenveen en Victoriapark Wolvega. Hiernaast komen wij met onze partycatering op alle locaties die de opdrachtgever maar wenst. www.beijk.com

Meteen naar de barbecue-arrangementen