Drastische metamorfose locaties Beijk Catering naar nieuw concept

Het nieuwe cateringconcept van Beijk Catering ‘Chef serveert’ wordt in steeds meer interieurs van de bedrijvenrestaurants doorgevoerd. Afgelopen week werd het Sportbreak Café in Heerenveen geheel gerestyled. Met basiselementen van groen en antraciet-krijtbord kreeg het restaurant in Sportstad Heerenveen een frisse nieuwe uitstraling.

CS- Sportbreak

Het Sportbreak Café is het lunchrestaurant voor dagelijks circa 750 gasten (medewerkers Sportstad Heerenveen en leerlingen en medewerkers van het Friesland College). Zij kunnen genieten van onder andere vers belegde broodjes, salades, soepen en smoothies.

Sportbreak Café in Chef serveert stijl
Het Sportbreak Café is gunstig gelegen tussen het Epke Zonderland turncentrum en het zwembad. Bij sportevenementen zoals turnwedstrijden is het Sportbreak Café geopend voor publiek. Sinds de opening van Sportstad Heerenveen in 2006, mag Beijk Catering dit restaurant verzorgen.

Nieuw Concept
Vanaf 1 januari 2017 gaat de contractcatering van Beijk Catering verder onder de nieuwe naam: Chef serveert lunches en catering.

Chef serveert staat voor kwaliteit, betrokkenheid, regionaal, trots, belevenis, plezier en genieten. Deze combinatie noemt Beijk: ‘catering in een horecabeleving’. Letterlijk staat Chef serveert voor: De medewerker achter de counter is uw chef en bereidt al uw verse lunchgerechten. Met de opdrachtgevers die kiezen voor Chef serveert worden heldere afspraken gemaakt over onder andere gasttevredenheid, assortiment, gezondheid en duurzaamheid.

Meer over Chef serveert