Eerste TGI Friday’s Restaurant in Nederland begonnen met samenstellen team.

In februari 2018 wordt het eerste TGI Friday’s restaurant in Nederland geopend. In Nieuw Hoog Catharijne Utrecht, op een A1-locatie, kunnen gasten terecht voor ‘casual dining’.

TGI Friday's

De TGI Friday’s formule is gestoeld op authentiek Amerikaans eten, legendarische drankjes en cocktails, geserveerd met echte persoonlijke service.
Het ‘vrijdagmiddaggevoel’ komt tot uiting in de belofte die het merk doet met de ondertitel: ‘In here, it’s always Friday’.
In meer dan 900 restaurants, verdeeld over 60 landen, dragen 74.000 medewerkers dagelijks deze boodschap uit naar hun gasten.

TGI Friday’s fans

Voor de directeuren van Beijk Catering, echte fans van de TGI Friday’s-restaurants, gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Na een korte zoektocht voor een geschikte locatie kwam Nieuw Hoog Catharijne in Utrecht als eerste locatie uit de bus.

Nieuw team wordt opgeleid in het buitenland

Om de formule zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen, krijgen de nieuwe medewerkers een gedegen inwerktraject aangeboden. Dit betreft onder andere een training van 12 weken in Griekenland. Om deze reden is de sollicitatieprocedure reeds van start gegaan. Belangstellenden kunnen hun via de site meer informatie inwinnen.

Lees meer over TGI Fridays Utrecht.

TGI's FRIDAY vacature A5 liggen B