Geslaagd Business Select Diner

Dinsdag 9 februari genoten de sponsoren, staf en spelers van sc Heerenveen van een diner in het Abe Lenstra Stadion.

,,Fijn dat u er bent, bedankt voor uw steun aan deze mooie club.’’

Met die woorden heette directeur Luuc Eisenga van sc Heerenveen de circa 110 gasten welkom tijdens het traditionele Business Select Dinner in de Friesland zaal van het Abe Lenstra stadion.

Trots
Onder hen vertegenwoordigers van de hoofdsponsor, business partners, suppliers, beloften, co-sponsors en zakenlogehouders. Aangevuld met een aantal spelers, de technische staf en het OSSH-bestuur, zorgde de uitgekiende tafelschikking voor zeer geanimeerde gesprekken tijdens het vier-gangen diner dat huis-cateraar Beijk de groep uitserveerde. En dat was volgens Eisenga ook de bedoeling. ,,We zijn allemaal trots op onze club, het zit in ons hart. Daarom willen we er ook graag met elkaar over praten. Zullen we dat dan maar gaan doen?’’

Communicatie en vertrouwen
Halverwege de avond bood het programma ruimte voor een boeiende presentatie van assistent scheidsrechter Erwin Zeinstra. Als fanatieke scheidsrechter besefte hij op enig moment dat de absolute top er voor hem niet in zat. Maar óók dat die top wel bereikbaar zou kunnen zijn als assistent scheidsrechter. Inmiddels maakt hij deel uit van het op internationaal topniveau fluitende ‘Team Kuipers’. Aan de hand van enkele wedstrijdbeelden en ondersteunende geluidsfragmenten van de headsets van de assistent scheidsrechters, legde Zeinstra uit hoe belangrijk communicatie en vertrouwen binnen het team is. Maar ook de waarde van een goede analyse van voetballers en teams.

Het was goed
Gewapend met een leuke goody-bag, met enkele gadgets, verlieten de gasten aan het eind van de avond het Abe Lenstra stadion. Lachende gezichten, stevige handdrukken. ,,Het was goed’’, stelt een sponsor vast. Eisenga knikt instemmend. ,,Dit is sc Heerenveen, hier gaan we weer verder aan bouwen’’, stelt hij afsluitend vast.
Bron: sc-heerenveen.nl

Naar site Abe Lenstra Stadion

Naar site Beijk Catering