Kerst bij Victoria Park Wolvega

Wij ontvangen u op Eerste Kerstdag om 16:00 uur. De eerste koers start om 17:10 uur. U kunt met uw familie en vrienden genieten van een heerlijk luxe dinerbuffet. Het stijlvol versierde restaurant brengt u meteen in kerstsfeer. Vanaf deze plek kunt u de spannende races uitstekend volgen. Wie gaat er als eerste over de streep en wint de Grote Kerstprijs?

Het kerstprogramma

Ontvangst
Wij ontvangen u met een heerlijk glaasje bubbels en een amuse.

Het menu
Daarna kunt u een keuze maken uit de 'Hors d’oeuvres’ welke vanaf kleine bordjes bij u op tafel worden gepresenteerd. Onze gastheren en gastdames brengen aan tafel waarna u kunt genieten van het luxe dinerbuffet.

Het dessert
Het nagerecht is een super feestelijk kerstdessert welke in buffetvorm aan u wordt gepresenteerd. Wij sluiten het diner af met koffie, thee en kerstbonbons.

Kinderen
Voor de kinderen zijn er diverse spelmogelijkheden en knutselactiviteiten.

Prijzen kerstprijsarrangement
Volwassenen € 67,50 per persoon.
Kinderen op de basisschool € 29,50 per kind.
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

De prijs is inclusief amuse, glaasje bubbels bij ontvangst, luxe dinerbuffet, dessert, frisdranken, wijn, bier, entree en speluitleg.

Reserveren
Reserveren via 0561 618013
reservering@victoriaparkwolvega.nl of online via onderstaand formulier

Kerst en koers

U wordt ontvangen met een amuse
- Gemarineerde zalm met gember en wasabi furikake
- Lolly van roomkaas met pistachenoten en fuet

‘Hors d’oeuvres’
Uitgeserveerd op tafel op een bord gepresenteerd,
met onder andere
- Geitenkaasmouse met esdoornsiroop
- Gerookte ribeye met Dragonmascarpone
- Salade van Hollandse garnalen met sherrymayonaise
- Coppa di Parma
- Warm gerookte gemarineerde zalm met citroenolie
- Diverse broodsoorten met roomboter en kruidenboter en tapenade

Soep
Aan tafel serveren wij een wildbouillon met shiitake en cantharellen

Warme gerechten
- Aan buffet gesneden pepersteak van rund
- Aan buffet gesneden Beef Wellington
- Gemarineerde speenvarken met honing en tomaten-basilicumsaus
- Kalkoenfilet met abrikozen en lichtzoete gembersaus
- Combinatie van zalm en kabeljauw met mosselen en dragon-dillesaus
- Rundersukade met rode wijnsaus waarin geroosterde paprika en rode ui
- Pilafrijst met tomaat en sjalot
- In roomboter gebakken krielaardappelen en gehakte peterselie
- Stoofperen
- Rode kool met appel
- Broccoli met amandelen

Nagerecht
Superfeestelijk kerstdessert in buffetvorm met diverse longueurs, taarten, lekkernijen en verrassende ijspecialiteiten.

Aanhef
Voorletter (verplicht)
Achternaam (verplicht)
Straat en huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht)
Woonplaats (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mailadres (verplicht)
Aantal volwassenen (verplicht)
Aantal kinderen op de basisschool
Aantal kinderen t/m 3 jaar
Kinderstoel gewenst
Bijzondere wensen aangaande dieet: