Kerst in het Abe Lenstra Stadion

Op Eerste Kerstdag kunt u met uw familie en vrienden genieten van een heerlijk kerstbuffet. De stijlvol versierde dinerruimte brengt u in kerstsferen. Met het uitzicht op het voetbalveld is dit een unieke plek voor uw kerstdiner.

Kerst in het stadion

Ontvangst
Vanaf 16.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk glaasje bubbels en een amuse.

Het menu
Daarna kunt u een keuze maken uit de ‘‘Hors d’oeuvres’ welke vanaf kleine bordjes bij u op tafel worden gepresenteerd. Als hoofdgerecht kunt u onder andere genieten van à la minute getrancheerde Beef Wellington of een zalm-kabeljauwcombinatie.

Het dessert
Het nagerecht is super feestelijk met champagne-ijs en diverse lekkernijen. Wij sluiten het diner af met koffie, thee en kerstbonbons.

Kinderen
Voor de kinderen zijn er diverse spel- en knutselactiviteiten. Voor de kleinsten is er de mogelijkheid om zich te laten schminken door onze nanny.

Prijzen
Volwassenen € 47,50 per persoon.
Kinderen op de basisschool € 23,50 per kind.
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.

De prijs is inclusief amuse en glaasje bubbels bij ontvangst, alle gerechten, koffie en thee na afloop. De overige drankjes zijn niet inbegrepen.

Reserveren
Reserveren via 0513 - 65 10 33, info@abelenstrastadion.nl of online via onderstaand formulier

Ons kerstmenu

Amuses
Diverse soorten in glaasjes op amuselepels en bakjes geserveerd bij binnenkomst
- Crème van blue de Wolvega met cranberrycompote en in berenburg gewelde Goji bessen
- Crème van pompoen met een gegrilde gamba
- Cherrytomaat gevuld met ossenworst
- Gemarineerde zalm met gember en wasabi furikake
- Lolly van roomkaas met pistachenoten en fuet

‘Hors d’oeuvres’
Uitgeserveerd op tafel op een bord gepresenteerd,met onder andere:
- Geitenkaasmouse met esdoornsiroop
- Gerookte rib eye met Dragonmascarpone
- Salade van Hollandse garnalen met sherrymayonaise
- Coppa di Parma
- Warm gerookte gemarineerde zalm met citroenolie

Bijgerechten
Diverse broodsoorten met roomboter en kruidenboter en tapenade

Warme gerechten
- Aan buffet gesneden pepersteak van rund en tomaten- basilicumsaus en lichtzoete gembersaus
- Combinatie van zalm en kabeljauw
- Rundersukade met rode wijnsaus waarin geroosterde paprika en rode ui
- Pilafrijst met tomaat en sjalot
- In roomboter gebakken krielaardappelen
- Stoofperen
- Broccoli met amandelen

Nagerecht
Feestelijk kerstdessert met champagne-ijs en diverse lekkernijen

Aanhef
Voorletter(s) (verplicht)
Achternaam (verplicht)
Straat en huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht)
Woonplaats (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mailadres (verplicht)
Aantal volwassenen (verplicht)
Aantal kinderen op de basisschool
Aantal kinderen t/m 3 jaar
Kinderstoel gewenst
Bijzondere wensen aangaande dieet