Lustrummusical Albertus Magnus vrijdag en zaterdag aanstaande in de Hanzezaal van Hanze Plaza

Als onderdeel van de evenementen rondom de viering van het 24e lustrum van R.K.S.V. Albertus Magnus, wordt er vrijdag 21 april en zaterdag 22 april aanstaande in Hanze Plaza een musical opgevoerd genaamd 'Avondrood'.

musical albertus

Avondrood

'Eenieder weet dat in het leven van de student de zon niet altijd schijnt. Het kan vriezen en dooien, onvoorspelbaarheid ligt immer op de loer. Maar één ding is zeker: de zon komt op in het oosten en verdwijnt in het westen.
Wat doe je als het leven anders loopt dan je verwacht? Midden tussen het roerige bestaan van het studentenleven zit Maarten in zijn duistere dagen. Een plan. Esmee, een dame van lichte zeden. Een opbloeiende liefde. Maar wat gebeurt er als je iemand gaat redden terwijl je eigenlijk zelf gered moet worden?

Eind april is het zover, de Lustrummusical van Albertus Magnus, ‘Avondrood’! Grenzen worden overschreden, tranen zullen vallen, geschater zal van heinde en ver te horen zijn en voor de echte kenners zal de geschiedenis van ‘La Bohème’ zich herhalen, maar ditmaal in het oogverblindende licht van het Hoge Noorden.
Laat jij je verleiden door het avondrood?'
 

De musical is naast leden van Albertus Magnus ook toegankelijk voor externen en/of Stadjers.
Ontvangst 19.30 uur - aanvang 20.00 uur.

Naar de site van de Lustrummusical
Naar HanzePlaza