Méditerranée centraal bij nieuwe concepten Beijk Catering

Vanaf deze week lanceert Beijk Catering haar nieuwe partycatering zomerconcepten. 

Na enkele weken van brainstormen en ontwikkelen is het team van Beijk tot enkele nieuwe concepten gekomen. Er is specifiek gekeken naar elementen die aansluiten op de belangrijkste kernwaarde van de partycatering van Beijk: ‘Ouderwets gastheerschap met moderne toepassingen’. Beijk serveert eerlijk eten dat met liefde is bereid. Die uitstraling wordt neergezet in Méditerraanse sfeer. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van afgerokte buffettafels, maar van losse ‘free flow belevingseilanden’. Dit zorgt voor meer dynamiek tijdens het evenement. Tevens kunnen wij de presentatie optimaliseren. Het geheel wordt gedecoreerd als zijnde een ‘proef- en beleef markt’ waarbij à la minute bereiden centraal staat.

Grillen, bakken, swingen

Achter een houtgestookte locomotief barbecue staat een grillmeister die hele stukken vlees braad en deze ter plekke trancheert. Het gaat om bijvoorbeeld buikstuk van de Groninger Blaarkop, Argentijse rib-eye gemarineerd in Peruaanse kruiden en lamsrack uit Nieuw Zeeland. De houtgestookte pizzaoven is al heetgestookt en het deeg ligt al klaar. De gasten kiezen zelf hoe ze de pizza willen beleggen.

Op de swingbarbecue, een houtgestookte, ronddraaiende grill, worden stukken vlees en vis geleidelijk gegaard en zo blijft het vlees en vis zeer mals. Deze elementen worden worden aangevuld met ‘build your own salad’, een Méditerraanse broodtafel, en een juicebar met huisgemaakte sappen en ijsthee.

Meer informatie over de zomerfeesten is te vinden op onze site

Zomerfeest Beijk