Meetsysteem Beijk Catering geeft managementinformatie, gastenbinding en winnaars

Beijk Catering is te vinden in 25 scholenrestaurants en bedrijfsrestaurants door geheel Noord Nederland. Om de kwaliteit te meten worden drie verschillende methoden gebruikt. Eén hiervan is de monitor ‘Thumbs up, thumbs down’.

TUTD - BEIJK

Hoe het werkt

Op elke locatie wordt één keer per jaar een touchscreen geplaatst. Hier kan de gast snel en gemakkelijk een oordeel geven door simpelweg op een ‘thumbs up’ of ‘thumbs down’ te toetsen. Hierna wordt gevraagd om enkele korte vragen te beoordelen met sterren. Het gaat over bijvoorbeeld vriendelijkheid van de medewerkers, netheid en assortiment. Alle deelnemers maken kans op een mooie prijs zoals bijvoorbeeld een geheel verzorgd voetbalarrangement.

Modern en snel

De ‘Thumbs up, thumbs down’ monitor past helemaal in deze tijd, waarbij gasten snel en eenvoudig hun mening geven en data meteen beschikbaar is.
De gegevens die beschikbaar komen uit deze monitor worden toegevoegd aan de managementrapportages die periodiek met de medewerkers en opdrachtgevers worden besproken. De reacties op de monitor zijn positief en zorgen voor een goede interactie tussen de medewerker en de gast.

De contractcatering van Beijk Catering

Op het gebied van contractcatering onderscheidt Beijk Catering zich door dagelijkse catering aan te bieden in een ‘horecabeleving’; ouderwetse gastvriendelijkheid staat bovenaan. Beijk Catering maakt gebruik van nieuwe technieken op het gebied van innovatie, software en ondersteuning. Elke cateringlocatie heeft zijn eigen website, online bestelsysteem en digitale prijsborden.

Terug naar nieuws