Deelnemers meetsysteem Beijk Catering in de prijzen

Om de kwaliteit te meten van de restaurants waar Beijk Catering onder de naam Chef Serveert, de dagelijkse lunch mag verzorgen, worden drie verschillende methoden gebruikt. Eén hiervan is de monitor ‘Thumbs up, thumbs down’. Onze alle deelnemers wordt per locatie één winnaar geloot. Deze ontvangt een cheque ter waarde van een geheel verzorgd arrangement bij Drafbaan Victoria Park Wolvega voor vier personen. De afgelopen weken waren er winnaars bij onze locaties Zebra in Heerenveen en Waterbedrijf Groningen.

Winnaars Thumbs up thumbs down

Hoe het werkt

Op elke locatie wordt één keer per jaar een touchscreen geplaatst. Hier kan de gast snel en gemakkelijk een oordeel geven door simpelweg op een ‘thumbs up’ of ‘thumbs down’ te toetsen. Hierna wordt gevraagd om enkele korte vragen te beoordelen met sterren. Het gaat over bijvoorbeeld vriendelijkheid van de medewerkers, netheid en assortiment. Alle deelnemers maken kans op een mooie prijs zoals bijvoorbeeld een geheel verzorgd drafbaanarrangement bij Victoria Park Wolvega voor vier personen.

Modern en snel

De ‘Thumbs up, thumbs down’ monitor past helemaal in deze tijd, waarbij gasten snel en eenvoudig hun mening geven en data meteen beschikbaar is.
De gegevens die beschikbaar komen uit deze monitor worden toegevoegd aan de managementrapportages die periodiek met de medewerkers en opdrachtgevers worden besproken. De reacties op de monitor zijn positief en zorgen voor een goede interactie tussen de medewerker en de gast.

Op het gebied van contractcatering onderscheidt Beijk Catering zich door dagelijkse catering aan te bieden in een ‘horecabeleving’; ouderwetse gastvriendelijkheid staat bovenaan. Beijk Catering maakt gebruik van nieuwe technieken op het gebied van innovatie, software en ondersteuning.

Meer over Chef Serveert