North Sea Conference - Biologische lunch

Voor 495 internationale gasten mochten wij vorige week een biologische lunch bereiden.

Met de nadruk op ambachtelijk, huisgemaakt, biologisch en regionaal mocht Beijk Catering in De Nieuwe Kolk in Assen deze lunch verzorgen.

Met menu:
Soep
> Biologische tomatensoep, geserveerd in kleine glaasjes

Sandwiches royaal belegd met onder andere:
> Fenergriek kaas van de Zaai-Ster met biologische groenten en salade
> Biologische geitenkaas, ecologische honing en walnoten
> Drentse Nagelhout vanuit De groene weg te Groningen

Minibroodjes rijkelijk belegd met onder andere:
> Biologische brie
> Chorizo en kaas van De Groene weg te Groningen
> Mini runderhamburgers met biologische minibroodjes van De Groene weg te Groningen

Salades
> Groene salade met een verse kruidendressing
> Huisgemaakte aardappelsalade met Doezumer aardappelen, polderui en Brandermayonaise
> Salade van Penne met tonijn, kappertjes en gegrilde groenten

Warme gerechten
> Huisgemaakte ambachtelijke quiche met biologische groenten en kazen
> Huisgemaakte ambachtelijke Quiche Lorraine, met biologische kaas, spek en ui
> Variatie aan mini bladerdeeghapjes

Dessert
> Mini glaasjes gevuld met biologische yoghurt en vers fruit van Bosjes Fruit uit Gieterveen
> Biologisch vers handfruit uit Nederland

Dranken
Melk, karnemelk en biologische vruchtensappen van de Zaai-Ster

02

Klik hier voor het fotoalbum

Terug naar nieuws