Onze vernieuwde barbecue arrangementen

Beijk Catering opent het barbecue seizoen! Wij introduceren vandaag onze vernieuwde barbecue arrangementen. Een barbecue organiseren bij u op het bedrijf of bij u thuis? Kies een van onze arrangementen en wij regelen alles van a tot z voor u.

Ontvangst
U en uw gasten worden ontvangen op de locatie naar keuze. Wij van Beijk Catering zorgen ervoor dat het iedereen aan niks zal ontbreken. Lekker barbecueŽn met zijn allen, in een ongedwongen sfeer; en alles wordt voor u gedaan. Onze dranken uit ons "Hollands drankenassortiment" staan voor u klaar.

De barbecue
Onze kok zal heerlijke vleesgerechten uit een van onze barbecue buffetten op de barbecue bereiden. Het stokbrood en de verschillende soorten salades mogen natuurlijk niet ontbreken. Er zal ruimschoots voldoende aanwezig zijn. Borden, bestek en de andere benodigde materialen nemen wij voor u mee.

Afsluiting
Nadat iedereen is uitgegeten en genoeg drankjes heeft genuttigd, zullen wij er voor zorgen dat alles weer netjes wordt afgebouwd en opgehaald. Kortom een heerlijk barbecue arrangement, waarbij wij u alles uit handen nemen en u kan genieten van een zorgeloze barbecue.

Klik hier voor onze barbecue arrangementen.