#BEIJKRUNSFORKIKA

Van 1 t/m 3 september 2017 doet een groep collega's van Beijk Catering mee aan de KiKa Estafetterun. Van Groningen naar Utrecht in 3 dagen, 95 km per dag voor 95% genezingskans.

Over KiKa

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Lees hier meer over KiKa.

Run for KiKa Estafette 2017

Run for KiKa Estafette: dé ultieme teamprestatie. Voor beginnende en ervaren hardlopers. Samen met onze collega's loopt Beijk Catering 285 km in 3 dagen. Van de start op 1 september in Groningen tot de finish op 3 september nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Het team bestaat uit 10 collega's die samen deze uitdaging aan gaan. Harmke de Vries, Marlies Draaijer, Marcel de Boer, Janneke Post, Monique van Gelder, Wim van Steen, Wendy Lampers, Diane Guyt, Niek van der Woude en Leanne Wekking gaan samen vechten voor KiKa om geld in te zamelen voor meer genezingskans.
 
Steun jij ons top team door een bijdrage te leveren aan de KiKa fonds?

Klik hier om te doneren.

De collega's die meedoen met de run
De collega's die meedoen met de run

De route

Op dag 1 starten de collega's in Groningen (Stadspark) en gaan via het Nationaal Landschap Drentsche Aa richting Westerbork. Door boswachterij Grolloo en Gees verder naar het zuiden richting het Overijsselse Vechtdal om te finishen in Hardenberg.

Dag 2 loopt het team via bos- en weidegebied Eerdenveld naar Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De Veluwe naderen ze door het oversteken van de IJssel bij Deventer. Het finishpunt van dag 2 is in Hoenderloo.

Op dag 3 rent Beijk richting de Gelderse Vallei langs het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier komt het team aan bij het laatste traject van de route die over de Utrechtse Heuvelrug gaat. Het finishpunt is nabij het Prinses Máxima centrum in Utrecht.

Hoofd sponsoren

Beijk Catering           Smilde Bakery         Smeding groente&fruit      Martini reclame
De Vrijbuiter              Café Boelens           Transcom
MW Bedrijfsmode      Coca Cola               Tele 2

Ook sponsor worden? Neem dan contact op met Marcel de Boer .