St. Patrick’s Day

Beijk’s kok Jeroen mocht in dit thema op St. Patrick’s Day (Ierse nationale feestdag, 17 maart jongstleden) heerlijke hapjes en twee typisch Ierse St. Patrick’s Day gerechten bereiden voor een feest in een Ierse pub.

Luxe borrelhapjes
· Gevuld ei met avocado in de kleuren van de Ierse vlag
· Pan tostado (toast met knoflook, olijfolie en een snufje zout) met een rolletje carpaccio van Iers rund
· Glaasje met geitenkaas, stroop van Ierse whiskey en een groene kruidenmousse
· Roomkaas in een pittebakje, gegarneerd met een lenteuitje
· Cream cheese op een pan tostado (toast met knoflook, olijfolie, en snufje zout) met een cranberry compote
· Spiesje met olijf, mozzarella en chorizo in de kleuren van de Ierse vlag

Warme gerechten

· Colecannon – St. Patrick’s day favourite: stamppot witte en groene kool
· Irish stew, stoofpot van Iers rund met Guiness

Bijgerechten

Ierse soda-broodjes bereid met havermout en donker bier, geserveerd met een cream cheese cheddardip

St Patrick's Day 3