VOCC

Beijk Catering is officieel toegetreden als lid van de Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

Alle leden van de VOCC hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, een document waarmee in de schoonmaak-, catering-, beveiligings- en verhuizersbranche een eerlijke manier van samenwerken wordt onderschreven. De code gaat doorgeschoten marktwerking tegen en spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan.

Welcome-1_1280x640_acf_cropped_1280x640_acf_cropped

BRANCHEVERENIGING

De Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (afgekort: VOCC) werd opgericht in september 2014. De VOCC is een (non-profit) branchevereniging die de collectieve belangen vertegenwoordigt van middelgrote Nederlandse contractcateraars. Met oog voor het eigen ondernemerschap van ieder lid zet de branchevereniging zich in voor het belang van de leden en hun opdrachtgevers en richt zich op het verbeteren van medewerkerstevredenheid, gastbeleving en zorgeloos ondernemerschap in het mooie vak van eten en drinken. In 2017 verwelkomde de vereniging haar 18e lid. De vereniging is groeiende en staat open voor nieuwe leden die passen binnen de filosofie van de VOCC.

CODE VERANTWOORDELIJK MARKTGEDRAG

De vereniging en haar leden respecteren de Code Verantwoordelijk Marktgedrag waarmee de VOCC doorgeschoten marktwerking tegengaat en de verantwoordelijkheid van zowel de leden als van hun opdrachtgevers aanspreekt.

MISSIE

De vereniging heeft als missie het vertegenwoordigen van de collectieve belangen van middelgrote cateraars. Leden werken gezamenlijk aan projecten, waarbij het delen van kennis, het doen van onderzoek en het streven naar innovatie centraal staan. Het bundelen van de belangen op gebied van inkoop, personeel, productontwikkeling en productvernieuwing om zo voordelen te behalen, is één van de doelstellingen van de VOCC. Projecten worden opgezet naar aanleiding van de behoeften van de leden en de veranderingen binnen de branche.