Wendy en Leander in 'Transnieuws'.

Leuk artikel over onze locatie Transcom: Voor de fijnproevers binnen Transcom begon 2017 met een heugelijk nieuwtje. Het bedrijfsrestaurant aan de Kadijk 5 onderging een flinke metamorfose, met alle smakelijke gevolgen van dien. Beijk Catering ging verder onder de nieuwe naam Chef Serveert Lunches en Catering. Wendy en haar collega's zijn de chefs die jouw verse lunchgerechten prepareren. Een nieuw concept met een frisse uitstraling.

Wendy & leander

Wie is de chef?

Wendy en haar keukenbrigade werken samen aan een afwisselend lunchmenu. Dit menu, ook wel de Chef's Special genoemd, wisselt elke maand. Naast deze specials zijn er ook vaste lunchgerechten die altijd op de kaart staan zoals een broodje brie of gezond. "De broodjes kunnen ter plekke bereid worden tot een broodje naar keuze", vertelt chef Wendy. "Wat veel mensen niet weten is dat je op het internet een bestelling kunt plaatsen. Dan wordt het gratis op locatie bezorgd." Goed nieuws dus voor de collega's die niet op nummer 5 werken.

Wat serveert de chef?

Van een warme schotel tot een frisse salade; er is voor ieder wat wils.

Smaakpanel
Het smaakpanel bestaat uit 36 hongerige en dorstige Transcommers die elk twee broodjes en twee smoothies beoordelen op smaak. Hen werd gevraagd een aantal sterren toe te kennen aan het te proeven product.

De aardbeien/kokos/honingsmoothie kwam als beste uit de bus, evenals de Ciabatta salami/uien/baconspread. "Het broodje ziet er lekker uit en de combinatie van salami met de spread is erg lekker."

Wil je zelf eens weten wat Chef Serveert? Wip eens langs in het restaurant of plaats je bestelling online via transcom.123etenbesteld.nl. Heb je zelf nog tips op suggesties? Laat het de chefs weten, want zij staan altijd open voor ideeŽn of verbeteringen.

Lees meer over Chef Serveert.